banner 01

Friesland

Op 17 juni wordt de nieuwe voorzitter van onze partij 50PLUS gekozen. Het bestuur van 50PLUS Friesland schaart zich achter de voordracht van het hoofdbestuur van Jan Zoetelief voor deze functie.

Van de nieuwe voorzitter wordt veel gevraagd, hij zal onze partij verder voor moeten bereiden op de toekomst, 50PLUS is meer dan ooit nodig!

Wij hebben Jan Zoetelief voor het eerst leren kennen toen hij lid werd van het Gelders afdelingsbestuur van 50PLUS. Later is hij gekozen tot lid van het hoofdbestuur van onze partij en wethouder voor de Verenigde Seniorenpartij in Nijmegen.

Wij hebben Jan leren kennen als een gedreven en integere bestuurder die samenwerking en verbinding hoog in het vaandel heeft staan. Wij zijn ervan overtuigd dat, indien Jan Zoetelief gekozen wordt, 50PLUS onder zijn leiding een nieuwe fase ingaat. De vernieuwende ideeën van Jan beloven veel voor de toekomst.

Wij roepen onze leden op om op 17 juni aanwezig te zijn tijdens de Algemene Ledenvergadering van 50PLUS te Hilversum en onze nieuwe voorzitter te kiezen.

U kunt zich aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie en de agenda van de ALV verwijzen wij naar : https://50pluspartij.nl/actueel/1885-algemene-vergadering-50plus-op-17-juni.

Indien u graag aanwezig wilt zijn maar het vervoer een probleem is wilt u dit dan doorgeven aan ons? Wij zoeken dan met u een oplossing.

Als afdelingsbestuur hopen wij op een grote opkomst!